Nyt kerron tässä kuinka uskomattoman unen näin tuossa eräänä yönä viikonloppuna.
Tarina lähtee tästä ja on tosi, nähty unena. Kuvassa oleva olento on unessa tavattu
"Musta kasvo"

Unessa kävelin yksin rivitalon päädyn ohitse ja näin pakkasjään kurittamassa maassa varjon ikkunasta jonka edessä seisoi ihmishenkilö josta näkyi vain päästä hartioihin oleva osa elimistöstä.
Katsoin ikkunaan ja tämäh henkilön kasvot olivat ihan mustat. Vain syvää mustaa hohti niistä.
Jostain ihmeen syystä menin taloon sisälle, siellä ei ollut kuin tupakan savua. Kävelin ulos asunnosta ja mies seisoi edessäni. Katsoin vain noihin tyhjiin kavoihin ja kosketin noita mustia kavoja etusormellani. Silmänräpäyksessä näin tuolal miehellä omat kasvoni. Sydän tykytti kovaa ja huomasin miehen lopun vartalonkin olevan nyt musta ja kosketin myös sitä kunnes olin vain itse tyhjyyden musta. Näin edessäni itseni joka ei sanonut sanaakaan, ei elehtinyt eikä virneilly. Kääntyi vain ja käveli nopeaa vauhtia hieman tökkien sumuiseen maastoon ja hälveni. Olin kohmeessa paikallani ja en osannut liikkua, oli vain niin kylmä etten osaa kuvitella. Yhtäkkiä herään unessa tuosta rivitaloasunnosta ja menen ulos katsomaan, näen itseni poltettuna maassa, todennäköisesti elävältä. Seuraavana katsoin taakseni ja tuo harjioihin päästä musta oleva mies tuijjottaa minua ja seisoo hievahtamattakaan se sama mies jota kosketin, nyt kuulin ainoastaan kuiskaavaa ääntä "Murhaaja, murhaaja, murhaaja" ja tämä mies oli vain kokoajan kohti minua.

Sitten heräsin, kello oli 03:24. Juuri ennen nukkumaan menoa otin kelloni pois kädestäni ja laitoin sen latialle viereeni, nyt kun heräsin se oli minulla OIKEASSA kädessä.


Jännä painajainen, eikö?

Tässä kuva

1908328.jpg